Новий напрямок-Туреччина

Новий напрямок-Туреччина

У планах комплексу е стати великим спортивним центром, що дасть можливість проводити тут не тільки турецькі, а й міжнародні змагання.

Трансфер до зимового курорту Ерджієс нескладний і недорогий. Від найближчого аеропорту в г.Кайсері (Erkilet International Airport) до лижних трас на автобусі 40 хвилин їзди, а від центру міста їхати менше ніж 30 хвилин. Від центру Кайсері до лижного комплексу можна дістатися і приватним транспортом. Біля всіх станцій підйомників передбачені паркування з охороною. Також багато готелів організовують трансфер на схили для своїх клієнтів. Автомобільна траса, що з'єднує курорт з Кайсері, проходить недалеко від готелів курорту.

Зимовий відпочинок в Ерджієс ретельно продуманий і організований, всі об'єкти знаходяться під наглядом професійних співробітників. Ерджієс зараз - це сучасний високотехнологічний курорт, оснащений канатна - буксир транспортними системами Doppelmayr і Leitner, визнаними найкращими в світі. Пропускна здатність підйомних систем курорту досягає 26 750 осіб на годину Ерджієс із задоволенням відвідують сім'ї. Діти тут не тільки можуть отримати перші уроки катання з професійними інструкторами лижної школи Snow Academia, а й взяти участь у веселих розважальних шоу для малюків, провести час на обладнаних дитячих майданчиках. Для полегшення початкового навчання є 5 лижних ескалаторів.

А з найменшими можна відвідати кімнати матері і дитини. Якщо всією сім'єю поїхати з курорту в Кайсері. то всім членам сім'ї принесе задоволення атракціони в парку розваг і відвідування зоопарку.

Інфраструктура курорту стрімко оновлюється і розширюється. До послуг гостей різноманітні кафе, ресторани і продуктові магазини. Якщо ви приїхали на курорт без обладнання, то якісний інвентар можна взяти в пунктах прокату лиж або придбати в спеціалізованих магазинах, а після катання залишити на ніч в камері схову.

Технічні характеристики

Зона катання:

2088 м - 3346 м

На курорті 34 траси для катання, їх загальна протяжність - 102 км

29% - сині траси
51% - червоні траси
17% - чорні траси
3% - зелені траси

Для Вечірнього катання є освітлена траса.

Кількість підйомніків: всього - 19, з них:
- 2 кабіни-гондоли
- Крісло - 11
- Бугель - 6

Apress-ski й активний відпочинок

Вражає Різноманітність активують на свіжому повітрі, Які може Запропонувати курорт. Це польоти на параплані й на вертольоті, катання на ковзани й снігоходах, катання на собачих упряжках й на санях, піші Прогулянки й Прогулянки на конях, гольф й теніс.

В оздоровчому центрі можна битися в сквош й боулінг, зайнятості фітнесом або потренуватися на скеледромі, пограти в Різні спортивні ігри з м'ячем.
На курорті обладнання snowpark, Працюють плавальні басейни, водні гірки та лазні.

Тім, хто гірськім воліє бігові лижі, приготовлено 20 кілометрів трас для Тренування в умовах високогір'я. А влітку створені відповідні умови для катання на роликових лижах.

Екскурсії

Відпочинок на курорті можна комбінувати з шопінгом й екскурсійними програмами в Каппадокії й Кайсері. У Каппадокії ви можете Побачити Незвичайні чарівні димоходи й геологічні структури, відвідавши Ургюп, Гореме, Уч Хісар, Аванос, Зелве. А також здійсніть політ на повітряній Кулі.

В Кайсері вам з гордістю покажуть Комплекс Хунат Хатун (Hunat Hatun cami), Медресе Гевер Несіб (Çifte Medrese), Mimar Sinan Park й Цитадель (Kayseri Kalesi).

Напевно найпопулярнішою з можливість ЕКСКУРСІЙ в місто Кайсері буде екскурсія на Місцеві Килимові фабрики. Саме тут розташувався один з найважливіших центрів килимовій промисловості Анатолії, й ві побачим, як з глибин століть прийшла й збереглася місцевім майстрами традиція ткацтва доріжок в рослини стилі.

Трансфер (км)

Від курорту до аеропорту Кайсері - 29 км, приблизно 35 хвилин на машині.