Ski Service

Ski Service

Ваш вірний та улюблений зимовий інвентар має бути ретельно обстежений, професійно підготовлений та законсервований до наступного сезону вже зараз!!!

Зберігатись інвентар має при правильній температурі, ні в якому разі не на спекотному балконі, або в вологому підвалі чи гаражі, або займати такий необхідний простір у шафі!
Турбуватися про це - звичайно у всіх мало бажання!
Добре, що ми у Вас є!!!)

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ!!! Для Наших дорогих клієнтів. Приймаємо замовлення, і як тільки вийдемо з повного карантинного режиму, 2Skiclub приїде до Вас ( " але все одно - тільки в масках"))), та забере Ваш інвентар на повноцінне обслуговування, а якщо треба - і зберігання в сприятливих умовах для лиж або сноуборду.
Забираємо, робимо профілактику, веземо Вам додому - 400 грн., при необхідності зберігання до наступного сезону +100 грн.
З повагою до наших клієнтів та надією на вдалий наступний гірськолижний сезон - колектив 2Skiclub.))))
Ми зробимо Ваше гірськолижне життя зручнішим, кращим, веселішим і професійнішим.)
Бережіть себе і близьких. Ваш 2SkiClub.
Тарас 067-356-11-08
Сергій 067-444-49-83

Ну а якщо ви все ж таки самостійно вирішили зробити так щоб ваш зимовий інвентар був в порядку - то наші поради:

Перш за все, необхідно правильно і ретельно заплавити всі подряпини та наплавити ковзаючу поверхню лижі;
далі потрібно заточити канти. Правильна заточка кантів – запорука гарного зимового відпочинку і контролю лиж наступного сезону;
завершальний штрих: нанесення шару спеціальної змазки або парафіну для того, щоб лижі не зсохлися, а канти не заіржавіли.
Звичайно це все ви самостійно не зможете, але найближчий сервіс лиж - вам допоможе. Будьте обережні, довіряйте тільки професіоналам !!!

❗️Після консервації обладнання можна і про правильне зберігання подбати:

Скрутіть кріплення на мінімум (тільки не забудьте з початком нового сезону покатушок повернути їх в попереднє положення – це ваша безпека!);
не виставляйте лижі / сноуборди на сонце (тобто, балкон для зберігання не підходить – знайдіть місце в шафі або сухий підвал. Ідеальне місце: прохолодне та з мінімальною вологістю);
обов'язково використовуйте чохли.

Неймовірних гірськолижних емоцій нам усім наступного сезону!